Monday, August 8, 2011

INNER NECK DENGAN LAPIK DAGU




Assalamualaikum

Gambar2 di atas ialah inner neck yang ada pelapik dagu dan dijahit renda getah
dibahagian sengkuap.

Kain yang digunakan nipis, ringan, lembut dan strectchable.

Tidak panas bila pakai.

Kak zai dah basuh dan ia cepat kering.

Sesuai dipakai oleh jemaah Umrah dan Haji.

Boleh dipakai dibawah tudung atau telekung.

Labuh sampai bawah dada.

Harga RM23 tidak termasuk pos.

Hubungi Kak zai jika berminat.

3 comments:

  1. Assalamualaikum kak ~

    ni sera. Kak sy minta maaf kak psl gmbr tu. X niat lgsg. Sy wat go0gle search je nak letak dlm entri, yg kuar gmbr tu. Sy pun x fkir pnjg dah, copy je dri g0ogle image tu.

    Gambar tu sy dah delete dr entri sy. Skli lg, maaf ea kak. Wassalam ~

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam siti..t kasih kerana respond dan delete.

    ReplyDelete
  3. kak zai.. kalau letak kat telekung mmg cantik ni.. kak zai ada buat kelas tak utk ni? teringin nak belajar buat telekung yg kemas n cantik camni

    ReplyDelete